O nama

U strogom centru grada Kragujevca, u neposrednoj blizini svih glavnih znamenitosti i atrakcija naslonjen na glavnu pešačku zonu, nalazi se istoimeni hotel kategorisan sa 4 zvezdice. Savršena kombinacija savremenog dizajna sa primesom prošlih vremena zaštitni je znak našeg hotela.

Centar raznih dešavanja

Otvoren davne 1966. godine, hotel „Kragujevac“ jedna je od najpoznatijih građevina u istorijskom jezgru grada. Poznat po svojoj besprekornoj usluzi, hotel je od samog otvaranja stecište društvenog života. 

Hotel „Kragujevac“ godinama je gradio svoje ime i tako postao kultno mesto i centar raznih dešavanja, kulturnih manifestacija, poslovnih i porodičnih okupljanja, proslava i seminara.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo lideri u pružanju hotelskih i ugostiteljskih usluga u Kragujevcu, a i šire.

Pored lokacije, veliku prednost hotela čini i sopstveni parking kapaciteta do 40 parking mesta.

Visok nivo profesionalizma

Ključ uspeha takođe leži u trudu koji ulaže hotel Kragujevac u stvaranju prijatne atmosfere, u ljubaznosti osoblja i visokom profesionalizmu baziranom na stručnosti i iskustvu, u dobroj kuhinji i karti pića i kvalitetu smeštajnih jedinica. 

Nakon uspešne privatizacije 2005. godine, nastavili smo još uspešnije te danas hotel „Kragujevac“ u novom ruhu, spremno dočekuje svoje goste.

Hotel raspolaže sa 72 moderno opremljene smeštajne jedinice, poseduje dva restorana, lobi bar, konferencijske sale, parking i recepciju koja radi 24 h.

Prioritet profesionalnog osoblja su udobnost i komfor svakog gosta, i čine hotel „Kragujevac“ pravim izborom za vašu turističku ili poslovnu posetu Kragujevcu.