Dogadjaji

U srcu grada, u pešačkoj zoni čekamo vas u prijatnom i modernom ambijentu koji će pružiti poseban ugođaj svim vašim čulima. Neka vaša venčanja, privatne svečanosti, maturske i druge proslave budu jedinstvene, nezaboravne i da kao takve ostanu u najlepšim uspomenama.

Vreme je da kažete "DA"?

Uradite to sa stilom!

Venčanje je jedan od dana koji ostaju zauvek urezani u vašim srcima. U želji da svaki detalj bude savršen nudimo vam kompletnu podršku prilikom organizacije. Moderno ili tradicionalno, hotel „Kragujevac“ prati i obogaćuje vaše ideje. U centru grada, a opet lakog pristupa, nudimo vam poseban dan za pamćenje. Na vama je da se opustite i dozvolite najčuvenijem hotelu u gradu da doda malo svoje čarolije na dan kog ćete se uvek rado sećati.

Privatne svečanosti

Proslave u hotelu „Kragujevac“ dobijaju potpuno novu dimenziju, one su jedinstvene, nezaboravne i uvek po nečemu posebne. Neka naš prostor i  besprekorna usluga uveličaju vašu svečanost. Bilo da se radi o zabavi, porodičnoj proslavi poput godišnjica, krštenja ili punoletstva, tu smo da za vas i vaše goste organizujemo savršen događaj.

Maturske proslave

Najpoželjnija maturska proslava u gradu, na vama je samo da se doterate, zablistate poput holivudskih zvezda i budete spremni za nezaboravno veče.

Odaberite savršeno mesto koje obećava vrhunski provod, jer osim znanja, iskustva i želje da ugodimo, naš tim je spreman na izazove i pomeranje granica.