Karijera

Hotel „Kragujevac“ sinonim je za visoko personalizovanu uslugu i vrhunske standarde poslovanja. Svakodnevno sa radošću, brojnim gostima stvaramo lepe trenutke i događaje koji će im ostati večno u pamćenju. Aktivno učestvujemo u promovisanju dobrih međuljudskih odnosa i pravih vrednosti, doprinosimo promociji destinacije i pomažemo zajednici. 

Sa ponosom možemo istaći da je veliki broj kolega u našem hotelu proveo gotovo ceo svoj radni vek, a svoje bogato radno iskustvo i znanje svakodnevno prenosi na mlađe generacije.

Naša vrata otvorena su svima onima koji žele ići korak dalje, onima koji su predani radu i kojima je zadovoljstvo gosta na prvom mestu. Radno iskustvo i visoko obrazovanje je bitno, ali nije presudno. Ono što cenimo je predanost poslu, komunikativnost, pozitivan stav i timski rad, poznavanje stranih jezika, želja za učenjem i savladavanjem novih veština, odgovornost u preuzimanju radnih zadataka, briga prema gostima i ono bez čega ova delatnost nije potpuna, a to je osmeh na licu.

Stoga, ako volite ljubaznu komunikaciju, posedujete osećaj za ugađanjem i prepoznavanjem potreba kod drugih, imate snažnu volju za radom i napredovanjem, postanite deo našeg tima i steknite vredno iskustvo.

Prijava za posao

CV upload