Gastro kutak

U našoj ponudi su dva restorana – pansionski, gde gosti mogu da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje i a la carte restoran „Panorama“, gde možete uživati u najrazličitijim specijalitetima koji će prijati svakom vašem čulu. 

Pansionski restoran

Pansionski restoran se nalazi u prizemlju a a la carte na poslednjem spratu hotela, odakle se pruža prelep pogled na grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Napravite pauzu između svakodnevnih obaveza i opustite se u  najugodnijem ambijentu u gradu . U našem restoranu možete uživati u ukusnim obrocima koje služimo svakog radnog dana u okviru dnevnog menija .

Restoran Panorama

Restoran „Panorama“ nalazi se na osmom spratu hotela, do koga stižete panoramskim liftom koji vam pruža nesvakidašnje zadovoljstvo. Uživajte u fantastičnom pogledu na grad i okolinu sa jedinog panoramskog restorana u Kragujevcu.

Naš jedinstveni restoran nudi veliki izbor internacionalnih jela , koktela kao i vina koja stižu iz regiona poznatih po najkvalitetnijim vinima. Kapacitet restorana do 100 mesta, zajedno sa terasom, čini savršen ambijent za opuštanje i posebne trenutke.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom u kojem biste želeli da ugostite vaše goste ili klijente a želite da im pružite VIP tretman, restoran Panorama je pravo mesto za vas. Nudimo vam sjajnu atmosferu i odličnu organizaciju.

Enterijer našeg restorana pogodan je kako za organizovanje manjih korporativnih proslava i poslovnih ručkova, tako i za individualne posete i romantične večere. Restoran pruža kompletnu uslugu, od jedinstvenog pogleda na grad, preko ljubaznog i profesionalnog osoblja, do kvalitetne i ukusne hrane.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na 034 335533

Naši restorani predstavljaju idealan ambijent za organizovanje različitih vrsta događaja, od korporativnih proslava, koktela, ekskluzivnih večera, privatnih slavlja, do kulturnih i edukativnih dešavanja poput prezentacija, revija… 

U prilog svemu govori naše višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Preporuka šefa kuhinje

Restoran Panorama

Predjelo

Pažljivo odabrana selekcija sireva pomešaće sva vaša osećanja. 

Glavno jelo

Biftek , vrhunac zadovoljstva ljubitelja mesa spojili smo sa Baileys sosom uz kukuruz šećerac , par pažljivo odabranih začina , preporuka je restorana Panorama.

Desert

Čokoladna saksija punjena tiramisu kremom i piškotama.